Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mizení ovladače

Od: aloisb® odpovědí: 7 změna:

Mám přenosný reproduktor CUBE, který mi už s notebookem hrál. Nyní však nehraje a sice protože v notebooku není nainstalován ovladač periferního zařízení bluetooth. Když dám "aktualizovat ovladač", tak ho nenajde na Windows Update.Když otevřu dialog "zařízení pro přehrávání", tak tam u té CUBE je vidět, že tam zvuk je(indikátor se vlní), ale nic není slyšet. Jak to spravit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blakcak*
hodnocení

0x

To máte Windows 7? Mrkněte na stránky výrobce repráku, jestli tam nenajdete upravený ovladač pro BT

hodnocení

Výrobce je LOTRONIC a reproduktor je IBIZA CUBE. Žádný ovladač tam ke stažení není.

janh*
Lojzo,potřebuješ ovladač "modrý zuby" od základní desky počítače,pro tvůj operační systém...u Desítek si s tím Mrkvosoft dělá co chce.
blakcak*

A to přestalo hrát z ničeho nic? Nebo co tomu předcházelo?

hodnocení

Ačkoliv jsem zakázal jakékoliv aktualizace, tak mi sem minulý týden Microsoft nahrál nový EDGE. Mám výchozí prohlížeč CHROME a s tím to předtím hrálo.

hodnocení

Ačkoliv jsem zakázal jakékoliv aktualizace, tak mi sem minulý týden Microsoft nahrál nový EDGE. Mám výchozí prohlížeč CHROME a s tím to předtím hrálo. Jinak mám WIN 7.

blakcak*

Aha, jo to jsem četl, že nedávno narvali do W7 přes aktualizační kanál nový Edge. Nenechají ani mrtvoly v klidu odpočívat :D
Nejde tu aktualizaci odebrat? Nebo vrátit systém do předchozího stavu pomocí bodu obnovení? A následně zakázat aktualizační službu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]