Nejste přihlášen/a.
Mám přenosný reproduktor CUBE, který mi už s notebookem hrál. Nyní však nehraje a sice protože v notebooku není nainstalován ovladač periferního zařízení bluetooth. Když dám "aktualizovat ovladač", tak ho nenajde na Windows Update.Když otevřu dialog "zařízení pro přehrávání", tak tam u té CUBE je vidět, že tam zvuk je(indikátor se vlní), ale nic není slyšet. Jak to spravit?
To máte Windows 7? Mrkněte na stránky výrobce repráku, jestli tam nenajdete upravený ovladač pro BT
Ačkoliv jsem zakázal jakékoliv aktualizace, tak mi sem minulý týden Microsoft nahrál nový EDGE. Mám výchozí prohlížeč CHROME a s tím to předtím hrálo.
Ačkoliv jsem zakázal jakékoliv aktualizace, tak mi sem minulý týden Microsoft nahrál nový EDGE. Mám výchozí prohlížeč CHROME a s tím to předtím hrálo. Jinak mám WIN 7.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.