Nejste přihlášen/a.
Pokud z počítače kde je multilicence nějakého programu který se pravidelně aktualizuje a prodlužuje se licence, tak vezmu složku s nainstalovaným programem a nakopíruji ji do druhého počítače. Navíc z toho prvního počítače exportuji registry a naimportuji je do druhého.
A zajímá mě jestli ten program bude fungovat tak jako by tam byl legálně nainstalován - to znamená budou se provádět pravidelné aktualizace a bude se prodlužovat licence.
Myslím, že vám to takhle paušálně nikdo neřekne. Samozřejmě možné to je, záleží jak moc je program vnořený do systému, jestli není vázaný na systémové knihovny a součásti win, třeba dotnet, jakým způsobem si program ověřuje svojí instalaci a aktivaci, apod.
Zkusit to můžete. Kdysi se mi takhle povedlo z havarovaných windows zachránit firemní databázi, která se dala v čitelné podobě vyexportovat jen z té konkrétní instalace. Ve spolupráci s helpdeskem výrobce SW, kde mě spojili přímo s vývojářem té databáze, se to nakonec povedlo zfunkčnit na jiném PC. Ale byla to šamanská práce, hodně zaříkávání a kouzel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.