Nejste přihlášen/a.
Pokud z počítače kde je multilicence nějakého programu který se pravidelně aktualizuje a prodlužuje se licence, tak vezmu složku s nainstalovaným programem a nakopíruji ji do druhého počítače. Navíc z toho prvního počítače exportuji registry a naimportuji je do druhého.
A zajímá mě jestli ten program bude fungovat tak jako by tam byl legálně nainstalován - to znamená budou se provádět pravidelné aktualizace a bude se prodlužovat licence.
2x
Myslím, že vám to takhle paušálně nikdo neřekne. Samozřejmě možné to je, záleží jak moc je program vnořený do systému, jestli není vázaný na systémové knihovny a součásti win, třeba dotnet, jakým způsobem si program ověřuje svojí instalaci a aktivaci, apod.
Zkusit to můžete. Kdysi se mi takhle povedlo z havarovaných windows zachránit firemní databázi, která se dala v čitelné podobě vyexportovat jen z té konkrétní instalace. Ve spolupráci s helpdeskem výrobce SW, kde mě spojili přímo s vývojářem té databáze, se to nakonec povedlo zfunkčnit na jiném PC. Ale byla to šamanská práce, hodně zaříkávání a kouzel ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.