Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doména - Web u Webnode

Od: longo* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den mám doménu od Hicorii ale web mám od webnode. Jde abych místo text.webnode.cz mohl psát pouze text.cz?

Když jí právě mám zaregistrovanou u hicorie tak nevím jak to mám udělat. Předem děkuji za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

No každopádně Webnode požaduje, aby doména byla převedena k nim. Takže je tu jediná možnost: webnode.cz/...

kkkghg
hodnocení

0x
Pokud máte doménu již zaregistrovanou a chcete ji používat pro web vytvořený na Webnode, můžete požádat o její převedení. Převedení domény je zdarma, platíte jen prodloužení registrace domény. My se postaráme o veškeré technické náležitosti. Více o převedení domény se dozvíte v návodu Převedení domén k Webnode. (Z nápovědy ve webnode). Také jsem tak postupoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]