Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plánování meetingů a eventů v google

Od: michal22* odpovědí: 1 změna:

Ahoj, potřeboval bych poradit s následujcí věcí.

Chtěl bych založit něco jako google kalendář. Do něj naplánovat schůzky - některé pravidelné, týdně opakované a některé jen jednorázové.

Dále bych potřeboval tento kalendář nasdílet několika lidem a nějak udělat, aby se mi ti lidé na ty schůzky přihlašovali nebo zadali, že nedorazí a já viděl přehledně ve svém profilu, kdo a na kterou schůzku dorazí nebo se z ní omlouvá. Tj, nechci na každou schůzku posílat každému uživateli individuálně pozvánku. Oni prostě ten kalendář uvidí a individuálně se budou přihlašovat nebo zadají, že nedojdou. Označení neúčasti je pro mě stejně důležité, jako účasti - např. označím účast na tento a příští týden. Nevím co bude za 3 týdny, takže zatím neoznačím nic, ale 5 srpna vím, že mám dovolenou a určitě nepříjdu, tak dám neúčast už teď. Asi to vysvětluju hrozně špatně, ale nevím, jak jinak to vysvětlit :)

Příklad: Já bych si to pak otevřel a viděl.

Čtvrtek - příjde Pepa, Jirka a Karel. Omlouvá se Zdeněk. Olda a Klára ještě neoznačili nic.

Pátek - Příjde Jirka, ostatní neoznačili nic.

Sobota - Omlouvá se Pepa, ostatní neoznačili nic.

atd...

Povdedlo se mi v google kalendáři vyrobit kalendář na tyto schůzky a nasdílet ho uživatelům. Vyrobil jsem tam nějaké ty eventy a oni je vidí. Bohužel se mě ale nedaří udělat, aby se mi na ně přihlašovali nebo se naopak omlouvali. Možná, že je google kalendář špatné řešení a hodí se na to úplně jiná aplikace, ale já nevím jaká. Hodilo by se mi, kdyby byla na googlu, protože všichni uživatelé mají google účet.

Děkuji za rady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal22*
hodnocení

Ještě uvedu, že se mi to teď podařilo, když nasdilím tu každou událost, což je u těch opakovaných bez problémů, ale u těch jednorázových je to obtěžující. Ale když nasdílím celý kalendář, tak mi to prostě nejde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]