Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřeboval bych poradit s následujcí věcí.
Chtěl bych založit něco jako google kalendář. Do něj naplánovat schůzky - některé pravidelné, týdně opakované a některé jen jednorázové.
Dále bych potřeboval tento kalendář nasdílet několika lidem a nějak udělat, aby se mi ti lidé na ty schůzky přihlašovali nebo zadali, že nedorazí a já viděl přehledně ve svém profilu, kdo a na kterou schůzku dorazí nebo se z ní omlouvá. Tj, nechci na každou schůzku posílat každému uživateli individuálně pozvánku. Oni prostě ten kalendář uvidí a individuálně se budou přihlašovat nebo zadají, že nedojdou. Označení neúčasti je pro mě stejně důležité, jako účasti - např. označím účast na tento a příští týden. Nevím co bude za 3 týdny, takže zatím neoznačím nic, ale 5 srpna vím, že mám dovolenou a určitě nepříjdu, tak dám neúčast už teď. Asi to vysvětluju hrozně špatně, ale nevím, jak jinak to vysvětlit
Příklad: Já bych si to pak otevřel a viděl.
Čtvrtek - příjde Pepa, Jirka a Karel. Omlouvá se Zdeněk. Olda a Klára ještě neoznačili nic.
Pátek - Příjde Jirka, ostatní neoznačili nic.
Sobota - Omlouvá se Pepa, ostatní neoznačili nic.
atd...
Povdedlo se mi v google kalendáři vyrobit kalendář na tyto schůzky a nasdílet ho uživatelům. Vyrobil jsem tam nějaké ty eventy a oni je vidí. Bohužel se mě ale nedaří udělat, aby se mi na ně přihlašovali nebo se naopak omlouvali. Možná, že je google kalendář špatné řešení a hodí se na to úplně jiná aplikace, ale já nevím jaká. Hodilo by se mi, kdyby byla na googlu, protože všichni uživatelé mají google účet.
Děkuji za rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.