Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nevím jak zrušit svůj účet na Hellspy.cz , jestli mi někdo může poradit budu moc rád.
Předem děkuji za odpověď.
Podmínky používán/...
5. -> ods. 5 Uživatel je oprávněn svou registraci kdykoliv zrušit a to prostřednictvím žádosti adresované Poskytovateli. Uživatel je též oprávněn kdykoli ukončit účinnost smlouvy uzavřené se Správcem Uživatelů; ukončením účinnosti této smlouvy dochází ke zrušení registrace ve smyslu první věty tohoto odstavce.
.
Na stránce níže je pak vzor pro odstoupení.
A proč to chcete takhle rušit? Nestačí ten účet prostě nepoužívat?
není to jedno, přestat používat opravdu nestačí.. když chci účet zrušit, tak jej chci zrušit a každému je po tom prd.. já třeba ruším účty na takových webech kvůli potenciálním breach utokum.. sice jsem tam registrovnay pod sekundarnimi nebo terciarnimi e-maily, ale snad i tak mám právo to zrušit ne?
Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.