Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myš nefunguje správně

Od: destik* odpovědí: 5 změna:
Zdravím, mám herní myš Evolveo MG636. Pro běžného uživatele funguje bez problémů, ale teď jsem začal hrát nějakou hru a zjistil jsem, že když držím levé tlačítko a zmáčknu při tom jedno z palcových tlačítek na boku, myš na něj nereaguje. Neexistuje nějaký třeba program, kde by se to dalo vyřešit, nebo nemáte někdo nějaký nápad?
Myš je asi rok stará a jinak funguje bez problémů, nechce se mi zbytečně kupovat novou.
Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Normálně to tak nefunguje, nejde požadovat příkaz duplicitním zmáčknutím tlačítek myši. Nastavit by to mělo jít v nastavení polohovacích rozhraní hry. Například namapováním nějaké Fn nebo jiné klávesy na palcové tlačítko a podobně.

destik*
hodnocení

Asi jsem to úplně nepochopil, jakože je normální, že nejdou zmáčknout dvě tlačítka naráz?

Zmáčknout ano, ale bez odezvy. Jestli je to jak píše jinde @blackcak a u pravé herní myši jde aktivovat více tlačítek naráz, tak to je tím, že tu herní nemáte.

blakcak*
hodnocení

0x

Může to být problém v nastavení té hry, ale spíš to bude tím, že to co máte, tak to není herní myš v pravém slova smyslu, jen tak vypadá, je to spíš atrapa herní myši. Od myši za 180kč nemůžete očekávat funkce srovnatelné s myší za 3000,- Má nekvalitní spínače, nekvalitní senzory, nekvalitní materiály a držet ji v ruce musí být pro skutečného hráče utrpení. U takové myši se nemůžete divit absolutně ničemu.
Hoďte ji do koše a kupte si pořádnou.

destik*
hodnocení

Asi to bude jediná možnost, je pravda, že patří mezi ty levnější...

Děkuji za váš čas i za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]