Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky monitor k editaci videa?

Od: ludasss odpovědí: 2 změna:
Zdravim davam do kupy pc na editaci videa a hledam monitor do 10tis ktery poda co nejpresnejsi barvy doporucte neco prosim nebo co rikate co rikate na tenhle? mall.cz/...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jsem už pár let trochu mimo, ale pro kvalitní (profesionální) práci se nikdy nepoužívaly monitory značek BENQ a podobně. Vždy to bylo EIZO, IYAMA, případně některé typy HP eventuelně v nouzi Samsungu. Ale možná se doba změnila a BENQ se dostal na profi úroveň.

jofa*
hodnocení

0x

12 let se zabývám na pc fotografii a videem, Ze začátku na monitorech kolem 6 tis. a postupně vše zdokonaloval, až jsem se dostal k monitoru Eizo za 15 tis. Rozdíl v kvalitě je značný. K druhému pc pořídil EIzo za 10 tis. a ačkoliv se snažil o stejné seřízení co do barev s dražším, nikdy se mi to nepovedlo. Za mně video uděláte na čemkoliv, ale pokud jste fajnšmekr na zobrazení a potrpite si na kvalitě, tak za mně EIIZO. Nyni jsem koukal na jeden který bych bral za cca 17 tis. a níž byh nešel. Asi tak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]