Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám nainstalovaný program Anti Antivirus.Spustil jsem podrobné hledání a našel Trojan Win 32 Malware. Tak jsem vir odstranil. Tak po měsíci jsem program spustil znovu jestli je vše v pořádku ale znovu vir ten samý mi to našlo.Kde je chyba jak to opravit případně jiný antivir nainstalovat? Děkuji.
Cože je to za antivirus? Google program "Anti Antivirus"nezná. Nejspíš je to nějaká parodie na antivir a ta detekce je falešná. Vyhoďte to z kompu a nainstalujte si nějaký lepší antivir, nejlépe i s firewallem. Ten ve Windows je děravý a s porovnání s třeba s Esetem žere dost systémových prostředků.
Dejte si na zkoušku třeba Eset Internet Security, zkušební verze je na měsíc. Já si platím tříletou licenci, používám ho už přes 10 let. Podle mého názoru je to nejlepší antivir s firewallem.
Nebo zkuste některý z free antiviru, třeba Kaspersky free, nebo avast. Sice je známe, že avast dělá také falešné detekce, ale alepsoň je jinak celkem výkonný a není tak děravý jako WinDefender.
Pro klid duše můžete použít Eset online scanner, je to takový dálkový antivir přes internet, který nemusíte instalovat a prohlédne vše ve vašem pc. Jestli tam máte nějakou havěť, Eset ji najde.
eset.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.