Nejste přihlášen/a.
Vrátila se mi mailová pošta kterou jsem posílal příjemci s tímto textem:
Vzhledem k tomu, že angličtina není moje parketa co mi tam server píše.
This is the mail system at host mx2p.whitesoft.eu.
Im sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients. Its attached below.
For further assistance, please send mail to postmaster.
If you do so, please include this problem report. You can delete your own text from the attached returned message.
The mail system
jméno@doména : host 127.0.0.1[127.0.0.1] said: 554-5.4.0 id=21279-03
- Rejected by next-hop MTA on relaying, from MTA(smtp:[127.0.0.1]:10030):
554 5.4.0 Error: too many hops 554 5.4.0 For assistance, see
whitesoft.eu/... or contact +32.491379160. Please provide the
following information in your problem report: Time: (Jun 16 13:00:49),
Client: (127.0.0.1), Server: (mx2p.whitesoft.eu). (in reply to end of DATA
command)
Takže pánové rádci - chyba byla asi někde jinde protože dnes už ta mailová adresa je funkční.
Takže asi pravdu měl Arne1 - asi to byla chyba poštovního serveru a ajťák to opravil.
Podle mne máte asi špatnou adresu příjemce, prostě někde je něco špatně a proto nemůže být Váš email doručen. A podle toho o co se jedná, byste měl být vlastně rád.
Adresa příjemce ještě začátkem roku byla platná, je možné, že příjemce si změnil doménu protože se jedná o firmu.
Schválně jsem jméno a doménu přepsal na vzor, kde jméno je konkrétní jméno a firma je konkrétní firma.
Zkusím tedy kontaktovat firmu jiným způsobem zda nedošlo ke změně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.