Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyčistit PC od programů

Od: aldurnxx odpovědí: 10 změna:

Dobrý den.Potřebuju vyčistit PC od všech programů.

Nevíte jak?Ve startu->všechny programy->příslušenství tam neco je,ale aby jsem něco nezkazil.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Od jakých všech? Odinstalátory k programům jsou ve start/nastaveni/ovladaci panely/ pridat nebo odebrat programy

aldurnxx
hodnocení

No právě já tam mám ještě plno zbytků souborů nebo prázdných složek a potřeboval bych celej kompl nějak přeinstalovat.

Tak zbytky složek ti ani nějako nevadí. Rozmysli si jestli to chceš čistit nebo přeinstalovat (s formatovanim disku?). Protože čištění buď automaticky třeba ccleaner a zbytek projít ručně- program files atd. Přeinstalace znamená nová instalace windows

dotaz*
hodnocení

0x

!POZOR! Formátováním vymažete komletně všechny programy. JInak pár složek vám moc místa nezabere, spíš by to chtělo utřídit - např. v total commanderu.

jj, hlavně bych protřídit adresář windows a program files, zejména ty divné adresáře system32, common files atd.

Ne vážně do toho NEHRABAT
Mimo tempu raději nenechám nezkušené uživatele nic mazat. Když po programu něco zbyte tak je to bordel program, ale místo to nezabere skoro žádné takže po tom nepátrat, stahnout ccleaner, nechat projet, klidně včetně registru, kouknout do tempů a raději dost. Ten ccleaner a registry taky opatrně pokud je windows nějaký špatný

sondaw*
hodnocení

0x

Pokud nechceš dělat zrovna formát a novou instalaci systému, tak PC vyčisti nějakým programem, např. CCleaner a to i včetně opravy registru, nejlépe udělat v nouzovém režimu (program před opravou registru nabídne udělat zálohu, tak ji udělej)

www.slunecnice.cz/...

Přes CCleaner>Nástroje můžeš odinstalovat programy, které nepotřebuješ a v Po spuštění zakázat ty, které se nezbytně nemusí spouštět současně se systémem

A ještě bych vyčistila disk - Start>Všechny programy>Příslušenství>Systémové nástroje>Vyčištění disku

Nakonec bych udělala defragmentaci, třeba programem Defraggler

www.slunecnice.cz/...

aldurnxx
hodnocení

Mám tam bordel,ale taky to chci dělat kvůli jednomu programu.

Jmenuje se Cyberlink powerdirector 7.Je na stříhání videa a vytváření domácích filmů.Vyzkoušel jsem si napřed demo a udělal jsem si video to se mě potom líbilo,tak jsem si stáhl plnou verzi.demo jsem odinstaloval a kdž jsem spustil instalaci u plne verze,tak mě to napsalo že je ten program už nainstalovaný v PC a ukázala se nabídka jestli to chci odinstalovat,tak jsem dal ano a nic se nespustilo.

Prohledal jsemsložku Program files a nikde nic.

Tak kvůli tomuto to chci taky vyčistit.

Tak to projeď nečím jako youruninstaller, total uninstaller...
Případně to konzultuj s technickou podporu toho programu

aldurnxx
hodnocení

Tak to nejde.Programy to nenašli.

Z toho už jsou nějaký zbytky souborů někde,ale kde to nevím.

troja*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]