Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Power banka

Od: milena odpovědí: 3 změna:

Máme power banku 2200mAh kterou jsme delší dobu nepoužívali. Jak se dobíjí power banka přes usb kabel třeba do notebooku? Při nabíjení telefonu svítí modrá dioda. Když je banka vybitá svítí čerbená dioda? Jak dlouho vydrží notebook zapojený na banku to samé telefon? Jak dlouho se nabíjí power banka přes usb kabel? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tak dá se to nabít i z počítače, ale je to hodně pomalé nabíjení, daleko lepčí je nabíjet to nabíječkou na mobil.

Co se týče diod - já mám dvě po 10.000 mAh, na nich jsou 4 diody a když je nabito, všechny svítí, při vybíjení postupně zhasínají.

hodnocení

0x
Bohužel nemáme věšteckou kouli a tedy není možno úplně přesně odpovědět ke konkrétnímu výrobku na který se ptáte. Nicméně pb se nabíjí nabíječkou, přes usb to trvá velmi dlouho. Notebook napojený na banku nevydrží nic, banka ho nedobíjí - nb nabíjí banku a výdrž závisí od kapacity baterie notebooku - viz věštecká koule. 2200mAh mobil nabije podle mne tak z poloviny v závislosti na jeho kapacitě baterie.

joudic*
hodnocení

0x
ta uz bude mozna skoro mrtva, navic ty mah jsou slabota to je v dnesni dobe uz trochu tezitko, mene nez 1 nabijeci tuzkovka.. mozna tak na dobiti stare xperie nebo iphonu 5. Obetujte petikilo nebo min a kupte si jinou okolo 10mah, nebo aspon 5mah, pokud chcete lehkou a malou (moje 10ka je ale o neco mensi nez muj telefon a stejne tezka).
Notebook na banku zapojit nejde a ikdyby sel tak dobijeni z 2mah prida 5-10min? Hodne stary tel nabije cca jednou, jinak spise z nuly na 40%.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]