Ahojte jiz par let se kolem pc nepohybuji a nevim jak moc narocni je strih 4k videa ale rekl bych ze budu potrebovat herni masinu je mi jasny ze notebook vyjde o dost draz tak uvazuju o stolnim jakou by jste doporucili sestavu? Ted nemyslim sestavu dilu ale odkaz na hotovy PC rozpocet tak qby se to nesekalo a zase to nemusi bejt komp za 100litru bude fakt jen na strih.. Cenu bych nejradsi cca 30 max 40tis predem dekuji nekomu ochotnemu kdo poradi
upgradoval jsem naposledy pred cca 4-5 lety, grafiku snad i dele, myslim ze gtx980, jinak i7 skylake asi 7900K nevim uz, 16gb ram. Pouzivam Vegas a striham s odrenyma usima i 4k60p 135mbps (bezny tok kamer je 60). Potreboval bych dokoupit vic ram, ale mam dost drahe Vengeance s CL9, tak se mi nechce tolik utracet, k moji praci mi zatim 16gb vicemene staci. To je pro predstavu, co vam vklidu staci na editovani 4k30p 60mbps, s tim, ze kdyz na to navesite efekty a luts, tak transitions v preview si moc neprehrajete. Na AMD zapomente, potrebujete CUDA, tzn. bez nVidie to nepujde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.