Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz. Může mi někdo poradit? Potřebuji něco na převod do Digital Product ID ve WINDOWS XP do registru. Opačné postupy mám. Děkuji.
Na to už nestačí naistalovat XP a potom zavolat z mobilu na jejich mrkvosoft telefon 225990844 a oni vám to číslo nahlásí? Je to legální a ničemu to neodporuje.Nainstalujte XP(nějaké-jakékoliv key snad máte),odložte registraci a tu udělejte až po celkovém nainstalování a vyladění systému.Pak zavoláte z mobilu na ten telefon a oni to všechno zlegalizují pokud není jiný problém.Legální ,,práce,, na dvě minuty + platba za telefon.Nemusím mít doma fake a problémy.Už jsem to sice delší dobu nedělal,ale mám takhle čtyři PC+noťas a všechno pořád běží normálně jako registrované.Všechny jsou XP prof. instalované pod jedním key-pak telefon-zadal jsem jejich tel.číslo a dál pohoda dle pokynů.Systém je registrován.Takže žádná černota.
Při té instalaci dejte ,,Připomenout později,, a dokončete veškerou instalaci.Můžete klidně i všech potřebných ovladačů.Pak teprve volejte a postupujte dle pokynů.Na poprvé to sice asi nezvládnete,ale na podruhé určitě ano.Po instalaci OS XP se objeví na ploše nebo dole v tray že systém není registrován.Kliknete na registraci po telefonu a budete se řídit pokyny.Na začátku to chchce trochu cvik,ale je to jednoduché.Hlavně to chce mít klid.Fungovalo to přes ten telefon ve dne v noci,ale jak jsem psal už jsem to delší dobu nedělal.
Na tom tel.čísle tlačítka pro XP 1-1-2-1- a dál nemůžu protože momentálně nic neregistruju... ale to číslo pořád funguje.Ale mrkvosoft registrace tam napřed nabídne regisrtaci i na desítky.Takže ...Musíte poslouchat automat a řídit se podle něj.
Jo a ten štítek nikam nelepte ! Jen si ho když tak nechte u PC.Dnes se už štítky nelepí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.