Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy s hrou minecraft

Od: simostockerliz odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

již několik let jsem vlastníkem hry minecraft. Dnes jsem jednoduše odpojil notebook od monitoru jako každý den a odešel... Když jsem se vrátil notebook zapojil, stalo se něco zvláštního... na monitoru mi začali proskakovat barevné čáry. Vypojil jsem a zapojil HDMI kabel a vše se zdálo v pořádku. Až do doby, kdy jsem si chtěl zahrát minecraft. Když spustím hru, vše je v pořádku, ale když ji zapnu ve FullScreen režimu (F11) začne hra v sekundových intervalech blikat... 1s hra, 1s černá obrazovka... Zkoušel jsem minecraft přeinstalovat, ale problém přetrval, prosím tedy o radu.

Děkuji a přeji pěkný den

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Pokud to "černání" dělají i jiné náročné/jší hry, mohla by být načatá grafická karta noťasu, případně je něco s externím monitorem-jsou vedra, ty elektronika nemá moc ráda. Vyzkoušej případně jiný monitor od známých či příbuzných, jestli to bude dělat také.

hodnocení

0x
Tipoval bych grafickou kartu. Buď odchází nebo se přehřívá. Zkuste jinou náročnější hru, zda to dělá také.

hodnocení

0x

Začal bych eliminovat postupně... nejdřív zkusit jiný propojovací kabel, pak zkusit použít jiné konektory a nakonec jiný monitor. Pokud to bude dělat stále, tak to bude grafikou v noťasu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]