Nejste přihlášen/a.
Po několika měsících celkem bezproblémového provozu přestal NTB originální adaptér s příkonem 240W správně detekovat a tvrdí, že jde o neoriginál s nedostatečným příkonem 210W. Hláška se objevila dnes při dvou nebo třech po sobě bezprostředně následujících startech. Nyní je vše opět v normálu. NTB je z druhé ruky (repas), baterka v přípravce na odchod do věčných lovišť. Setkal se někdo s podobným problémem? Tušíte příčinu?
Spíš náhoda... NTB diagnostikuje adaptér podle referenčního napětí, to je další vývod v konektoru, jsou tam celkem tři kontakty... Stejným způsobem je to u HP... Taky se mi to již na mám HP stalo, tak očekávám něco obdobného...
Anomálie, přechodový odpor v konektoru?
Ten přechodový odpor v konektoru, případně zalomený kabel mě taky napadl. Kabel je pěkná kruťárna, je těžký, navíc má cca 5 cm od konektoru feritový filtr, takže to celé má tendenci se ohýbat až vylamovat. Jediná obrana je NTB používat výhradně na stole, což jde trochu proti smyslu NTB. V každém případě díky za uklidnění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.