Dobrý den, mám problém s přihlášením k účtu Microsoft (školní účet) Když se chci přihlásit, zobrazí se zpráva "Bad Request"a když se to pak přenačte, zobrazí se hláška: "Při pokusu přihlásit vás došlo k potížím."To už se děje po 10. Kontaktoval jsem správce naší školy, a ten mi řekl že ať zkusím restartovat počítač nebo jiný prohlížeč. Zkoušel jsem a nic. Tak jsem mu psal, a on neodpovídá. Nevím, co s tím. Je chyba na mé straně, nebo to je chyba Microsoftu? Pro lepší představu přikládám nahrávku drive.google.com/... Předem děkuji za odpověď.
Ahoj. Zkus si Microsoft Teams po tom, co se ti objeví ta chybová hláška Bad Request, otevřít v dalším okně, pak už by to mělo běžet. A malé doporučení - dávej si pozor, na tom videu jsi neschoval svoji (i když "jenom školní") e-mailovou adresu. Pokud někdy budeš řešit podobný problém, e-mail zacenzuruj, mohlo by dojít ke zneužití.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.