Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s přihlášením k účtu Microsoft

Od: msos odpovědí: 1 změna:
Dob­rý den,
mám pro­blém s při­hlá­še­ním k účtu Micro­soft (škol­ní účet)
Když se chci při­hlá­sit, zob­ra­zí se zprá­va "Bad Request"a když se to pak pře­nač­te, zob­ra­zí se hláš­ka: "Při po­ku­su při­hlá­sit vás do­šlo k po­tí­žím."To už se dě­je po 10.
Kon­tak­to­val jsem správ­ce na­ší ško­ly, a ten mi ře­kl že ať zku­sím re­star­to­vat po­čí­tač ne­bo ji­ný pro­hlí­žeč. Zkou­šel jsem a nic. Tak jsem mu psal, a on ne­od­po­ví­dá. Ne­vím, co s tím.
Je chy­ba na mé stra­ně, ne­bo to je chy­ba Micro­sof­tu?
Pro lep­ší před­sta­vu při­klá­dám na­hráv­ku
drive.google.com/...
Pře­dem dě­ku­ji za od­po­věď.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

utikej
hodnocení

0x

Ahoj. Zkus si Microsoft Teams po tom, co se ti objeví ta chybová hláška Bad Request, otevřít v dalším okně, pak už by to mělo běžet. A malé doporučení - dávej si pozor, na tom videu jsi neschoval svoji (i když "jenom školní") e-mailovou adresu. Pokud někdy budeš řešit podobný problém, e-mail zacenzuruj, mohlo by dojít ke zneužití.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]