Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký program na fotomontaze

Od: bobertek* odpovědí: 7 změna:

ahoj

muzete my poradit nejaky program v kterem jdou delat fotomontaze nejlepe v cj diky moc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jj, nejlíp asi Photoshop... ale ta cena *smich* Jinak dřív jsem používala i GIMP - sice to byl v první chvíli docela šok, když se mi po obrazovce rozprsklo spousta samostatných okýnek...ale časem jsem si zvykla... narozdíl od PS je zadarmo ;)

slunecnice.cz/...

Návody ke GIMPu třeba tady:

http://www.gimp.cz/

hodnocení

2x

Zkuste se pobavit zde: photofunia.com/...

tupi

obrázky jsou super, ale nejsem zdatná v angličtině a nevím, jak obrázkové předlohy použít...

byl byste tak hodný a poradil?*hi*

Pokud je otázka na mně: Otevřít odkaz - Vybrat předlohu - Stisknout Choose File a vybrat portrét, který se má objevit v předloze. Pak chvilku počkat a obrázek se objeví s vloženou tváří... Stisknout Save to disk a podle potřeby pak hotový snímek uložit...

Jaký program na fotomontaze
tupi

Děkuji je to supéééér :)

ixcon
hodnocení

0x
Nejlepsi asi photoshop ale ta cena...ale daji se sehnat i podobne staci pouzit google x)

hodnocení

0x

Program je jedna věc. Důležitější je se v něm naučit pracovat. Pokud to neumíš, budou ty tvoje fotomontáže snadno odhalitelné, jestli ti na tomto záleží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]