Nejste přihlášen/a.
Ahoj muže mi někdo poradit jak roztahnout obraz ve windows 10 na celý monitor? moje karta je na reklamaci tak jsem musel osadit nahradní Radeon 4830. naistaloval už asi patou verzi ovladaču a stale to stejné... Vím že se to děla v ovladavím panelu CCC karty zkoušel instalovat v kombatibilitě Win 8 a prostě stale v CCC jen tohle a žadné jine nastavení. Už z toho šílím na každe straně monitoru mám 5 cm černy pás.
Má někdo nápad jak to vyřešit? foto catalyst
V Catalystu ne. Pravým tlačítkem na plochu, Rozlišení obrazovky a vybrat doporučené rozlišení monitoru.
mám 1920x1080 co ž je i doporučené ale musí se tosnastavit ješte ovladačích je to duplicitně nastaveno na 90% nebo i min a proto jsou tam černé pasy ale jak mám naistalovat plnohodnotný( kde bych měl pravě napak oproti obrazku ještě dalších cca šest nastavení... CCC to fakt nevím
to co píšete samozřejmě mám ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.