Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych propojit TV a PC kabelem HDMI,ale na PC konektor HDMI nemám.Mám volný jen konektor D-sub a USB.
Existuje nějaká možnost připojení? Případně redukce?Jsem naprostý laik a tak prosím při případných odpovědích,aby jste to vzali v ůvahu.Děkuji.
Taky jsem laik a navíc stará bába, ale tohle jsem vyřešila výměnou grafické karty v PC za takovou, která port HDMI má. Po připojení k TV se musí v PC aktivovat, pak bude kvalitní přenost obrazu i zvuku. Už je to delší dobu, ale pokud se tu nikdo poučenější neobjeví, můžu to zkusit dohledat.
Vím na co asi narážíš. A kde jsi to vyčetl že nefungoval. Já četl jednu zprávu od Suzymun jak si to pochvalovala. To že převodník z VGA nejdříve chtěla narvat do D-SUB to fakt není můj problém. Jinak co se tady draze prodává je stejně Čína. Zatím mi to připadá, že jsi šlápl do lejna.
A že nejsou zloději to řekni těm co kupují u Vóio, Vše akci, Hugo a další
Byl jsem na tom stejně. Protože jsem byl beztak nespokojený se zvukem TV, k propojení jsem použil kabel VGA (tento výstup mají i starší PC) - pouze obraz bez zvuku. Ze sluchátkového výstup jsem vedl kabel jack - 2x cinch do zesilovače a dále do beden. Lze použít i aktivní reproduktory k PC.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.