Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sleduje můj facebook?

Od: lena99 odpovědí: 6 změna:

Když se mi na facebooku na té liště " Koho možná znáte" objeví člověk z mého okolí a přitom nemáme společné přátele, znamená to, že se díval na můj profil nebo to tak být nemusí?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

feka
10.06.20 15:44
hodnocení

1x
Nemusí.

lena99
hodnocení

a jak se tam tedy ten člověk ocitne?

asd1

Předhazuje to FB podle toho co máš na FB jak v profilu tak zprávách...

MMch. pořídil si FB, ale chodili mu tam koukat lidi - jak hospoda na mýtince *smich*

joudic*
hodnocení

0x
ne, vybral to algoritmus

houbes*
hodnocení

0x
Je to náhodné přes vaše známý a ty mají svý známý a tak to jde dokola. Kolikrát to jsou vygenerovaný lidi z blízkého okolí a on např.ani nemusí vědět, že žádá o přátelství zrovna vás. Zkuste vymazat cookies třeba se nastavení změní a dotyčný se vám tam už nebude zobrazovat.. nehledě na to, že si můžete nastavit kdo váš profil sleduje a můžete ho zablokovat..

toom*
hodnocení

0x

Nene to vůbec nemá stím nic společnýho .. system na fb funguje random z půlky a zté 2 půlky to hledá nějaké lidi které zná vaše skupina lidi co znáte vy naprosto jednoduché

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]