Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Microsoft Office Outlook 2007

Od: zbynek13 odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

ode dneška po spuštění PC se mi při otevírání pošty zobrazuje tato hláška, nevím, jak se do pošty dostat.

Děkuji za jakékolv informace.

Microsoft Office Outlook 2007

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Buď Office někdo odinstaloval, nebo přesunul adresář jinam.

Zkusil bych ostatní programy z Office, ale myslím, že dopadnete stejně. Takže nakonec nezbude nic jiného než Office znovu nainstalovat.

111®
hodnocení

2x

neproběhla aktualizace? zkus bod obnovy vrátit před aktualizaci, nebo aktualizaci odinstalovat

hodnocení

2x

Na té chybové hlášce máš jak cestu k souboru tak i název souboru.

Takže prohledej celý disk na výskyt toho souboru outlook.exe.

Pokud ten soubor najdeš, tak se podívej na cestu k tomu souboru a zkontroluj co všechno je tam z dalších souborů.

Můžeš se taky podívat, kdy byl adresář se souborem outlook.exe včera vytvořen. Podle toho můžeš odhadnou jestli jsi byl v tu dobu u počítače ty nebo někdo jiný.

A když soubory přesuneš zase zpátky do toho původního adresáře, tak by i ten outlook mel zase fungovat.

Předpokládám že vyhledávat a přesouvat soubory nebo adresáře umíš.

zbynek13
hodnocení

Máte pravdu. Jen nechápu, jak je to možné a jak se to stalo. Dá se v PC o tom dohledat digitální stopa?

Děkuji za Vaši pomoc .

zbynek13
hodnocení

Nemohla, mám windows 7 a ten je už od ledna bez podpory. Pro jistotu jsem ještě zkontroloval správu aktualizaci a tam nic také není. Je to pro mě záhada.

111®
hodnocení

0x

a nenainstaloval js něco? Koukni na body obnovy, kdy byl poslední a vrať se před něj.

zbynek13
hodnocení

Právě že ne, večer standartní vypnutí PC a ráno již Outlook a jak teď díky tobě vím i ostatní programy Microsoftu jsou pryč. Je to záhada.

111®
hodnocení

0x

no a jak je to s bodem obnoven9?

zbynek13
hodnocení

Te´d jsem to zkontroloval a hlásí mi toto: Nástroj obnovení systému byl vypnut správcem systému...

hodnocení

0x

Nevím jak se to stane, ale po ukončení podpory Win 7, se mi také začaly dít různé věci, až jsem nakonec přešel na desítky. Jsem spokojen, jen mi vadí, že nejdou vypnout aktualizace.

111®
hodnocení

0x

@zbynek13: tak to je průser...a zapni si ho..ještě by jsi mohl zkusit spustit W v nouzovém režimu, jak se to zachová

@xerax: no to jsem zkoušel všelijak a nikdy jsem neuspěl, odstavit to jde max na 30 dnů, dnes to už neřeším...

Přesně tak, zkoušel jsem kdeco, co jsem kde pochytil, ale trvale to nejde, je to sviňárna.

hodnocení

0x

To je divné.

V nadpisu píšeš že máš Office Outlook 7, ale ta hláška je že se nenašel Office Outlook 12 ! Takže bych to tipoval na nějaký nepodařený pokus o instalaci novějších Office.

to není divné, je to verze souboru a ta nemá s "rokem" nic společného. Outlook12 je složka s umístěním položek Outlooku z Office 2007.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]