Nejste přihlášen/a.
Dneska jsem zapnul PC a když chci otevřít jakýkoliv soubor, tak se objeví hláška :
Systém Windows nemůže najít položku C:/USER/...PLÁN.XLSX. UJISTĚTE SE,ZDA JE NÁZEV ZADÁN SPRÁVNĚ ,A AKCI OPAKUJTE. (závorky jsou obráceně)
Nejde to u žádného ze souborů office,acrobat rieder. Včera se aktualizoval EDGE,ten jsem odinstaloval,dal jsem bod obnovení na 25.5.,kdy všechno fungovalo.Nepřečtě nic ani z ext.HDD Nikdo jiný s PC nepracuje,takže nemůže být ani nic jiného nastaveno. Poradíte,kde může být chyba?
jdu hledat, jak poslední aktualizaci odstranit,pokud to půjde ...až budeš mít řešení,ozvi se prosím
mám tam totiž doklady k zateplení BD za 9.mil.Kč a potřebuji s tím pracovat - je mi houby platné,že mám zálohu na ext.HDD
alcu,aktualizaci jsem našel mezi ostatními,ale nedaří se ji odinstalovat-když dám odinstalovat,tak se objeví ta.s aktualizacemi,ale ona tam není -nedá se vysvítit,zkrátka se mi nedaří ji jakýmkoliv zoůsobem označit -poradíš seniorovi? díky
acrobata jsem přeinstaloval a nic, takže problém bude asi ve W
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.