Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Monitor pro hru PUBG/CSGo

Od: smade odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat který monitor bude pro hru PUBG/CSGO ten nejlepší :) nějaký typy? Který by byl nejlepší k těmto hrám?
Do 15 tis.
Koukal sem na:
- Dell Alienware AW3418DW
- BenQ Zowie XL2546S
Sestava:
i7-10700K
Rtx 2080 Ti
G.Skill 16GB 4000mhz
Corsair RM650x 2018.
Asus prime Z490-A
Fractal design R6

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blakcak*
hodnocení

0x

V první řadě si ujasněte, jaké chcete parametry, ať můžeme vybírat. Ty dva monitory jsou tak diametrálně rozdílné, že nejdou ani srovnat. Jeden je 24" TN LED panel s FHD rozlišením, druhý je 34" IPS prohnutý se 4K rozlišením. Co tedy chcete a jaký je cenový strop?

Podle komponent vidím, že jste náročný hráč a chcete mít to nejlepší. Takže cenová hladina dejme tomu 20 tisíc?
Chcete prohnutý nebo ne? Jakou uhlopříčku potřebuje?

Ten Dell Alienware je velmi slušný monitor, ten bych chtěl, kdybych na něj měl. Já se ale pohybuji většinou okolo 10 tisíc, na takhle drahé nemám :D

blakcak*

Aha 15tis, ok.

hodnocení

0x
Jeden o 10 palců větší než druhý? Tak aspoň o velikosti snad nějakou představu máte.
S RTX 2080 Ti se dá zahrát plno her ve 4k, takže bych se neomezoval jen na FULL-HD monitor, ale bral bych aspoň QHD, nebo ještě lépe právě 4k. Obnovovací frekvence aspoň 144 Hz a nejlépe G-sync k tomu.
Z těch dvou bych bral na hry spíše ten Dell, ale ten má zase "jen" 120 Hz.

krtek6
hodnocení

0x

Dell Alienware AW3418DW tento je lepší ve všech směrech...v recenzích i zahraničních je mezi špičkou...taky mám na něj zálusk...pak je ještě varianta 3420DW nebo tak nějak...a ten nevím v čem se liší

smade
hodnocení

Pak mě ještě napadl tento
- Acer-z271ubmiphzx
-
blakcak*

Mně připadá, že si tady z nás děláte legraci. Dokud neřeknete, jaké parametry a vlastnosti od monitoru požadujete, je bezpředmětné se tu o čemkoliv bavit.
.
A proč jste založil stejné téma podruhé?
poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]