Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybová hláška při vypnutí PC

Od: miraaa odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

občas se mi při vypnutí či restartování PC objeví hláška (viz příloha). Samozřejmě jsem googlil a zjistil jsem, že to je způsobeno tím, že se systém snaží zapisovat do paměťové buňky, která je ale už díky vypínání nedostupná. Bohužel jsem ale nikde moc nenašel žádné rady k tomu, jak problém opravit.

Chtěl bych se tedy zeptat, zda s tím někdo nemá více zkušeností a nemá nějakou radu, jak by se tento problém dal vyřešit.

Děkuji a přeji hezký den :)

Chybová hláška při vypnutí PC

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud jste teď někdy neaktualizoval ovladače, tak s tím toho moc neuděláte. Pokud ano, zkusil bych vrátit původní ovladač. Pokud to není hw chyba, tak pak mě už jen napadá jeste
- přeinstalovat Windows
- odinstalovat aplikace které hy mohli přímo přistupovat k hw, něco jako speed fan, sw přetaktování, hwinfo apod
Jestli jinak pc funguje normálně, tak bych to neřešil.

miraaa
hodnocení

OK děkuji, nic zásadního jsem neinstaloval, mám ten PC v podstatě pro kancelářskoku práci, ale jinak funguje bez problémů, takže se asi budu držet Vaší rady a nebudu to řešit... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]