Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Řeším tento problém. Na televizi jsem mohl sledovat filmy stažené v PC do dložky videa. Stiskl jsem na DO TV Zařízení a kromě jiných se mi objevila ikona PC. Na tu jsem klikl a mohl si vybrat videa, obrázky atd. Stiskl jsem videa a načetly se mi soubory, které byly ve složce videav PC. Mohl jsem tak sledovat film stažený do PC bez toho, abych ho musel přetahovat na flash disk. Teď mám ale nový notebook a složka PC se mi neobjeví. Neuvědomuji si, co jsem nastavoval u předchozího notebooku. Myslím, že se to načetlo automaticky, ale asi se pletu. Tak bych potřeboval poradit co s tím? Co nastavit? Děkuji.
V televizi je možnost stisknot z nabídky síť→ nastavení sdílení souborů ( nastavení umožňující procházení souborů, které lze sdílet z počítače, např. fotografií, videa hudby). Tam je potom možnost registrovat nové zařízení. Když to otevřu je tam Název serveru (nevím, co mám napsat), sdílená složka, uživatel guest (lze ale přepsat), heslo. Po vyplnění lze zmáčknout registrovat. Zkusil jsem tam napsat Tento pocitac→ Videa→ ponechal jsem guest a dal registrovat. Napsalo mi to, že registrace se nezdařila. Ale neuvědomuji si, že bych něco vyplňoval při provozu na starém notebooku. Není to tak dlouho, co jsem kupoval novou televizi a mám pocit, že se v zařízení ikona mého počítače objevila automaticky. Ale jak jsem psal, možná se pletu a něco jsem musel nastavit.
Na stejné síti je, sluduji přes wifi archívy jednotlivých programů. Ale ernie poprosím trochu polopaticky. Co mám nastavit na TV a co v PC. Na minulém notebooku jsem skoro jistě nenastavoval nic v PC, pokud něco tak jedině v TV. Jinak mám W10 a špatně se mi různé věci hledají. Mám to 2 dny.
Už je hotovo. Bylo to podle Vašeho obrázku. U starého notebooku to asi bylo zapnuté automaticky, tady jsem to musel zapnout. Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.