Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pevný internet-provider

Od: antonidis odpovědí: 8 změna:

Omlouvám se, že zakládám nové vlákno, ale chtěl bych znát vaše zkušenosti z providery xdls internetu. Chceme internet na Krnovsku. Jaké máte zkušenosti s menšími providery? Připojení 20 MB, modem asi Terminátor,. Cena do max. 500,-Kč, cena za modem a bez závazku. Děkuji za vaše příspěvky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

v kterém městě přesně bydlite je možné ,že u vás poskytovatel který poskytuje optiku

antonidis
hodnocení

0x

Město Albrechtice, optika nehrozí. Rychlost byla konzuĺtována s Cetinem. Jedná se mi jen o seriózního providera za slušnou cenu bez závazku.

hodnocení

0x
Já bych už asi nešel do nějakého malého lokálního providera, který by me připojíil po WiFi. Leda že by to bylo hodně cenove výhodné. Šel bych do ADSL. Teď už není FUP (doufám) tak mi to přijde jako normálne použitelná. Jde o to kolik si o2 a jim podobní řeknou o přípojku bez telefonu, ale do 500kc by se to mělo vejít.

hodnocení

0x
Tahle nabídka od města vypadá dobře.Akorat je tam asi podmínka platit kabelovou televizi.
mesto-albrechtice.cz/...

Z vašeho odkazu

Připojení k internetu lze využívat jako samostatnou službu. Takže lze i samostatný internet, bez televiního signálu...

antonidis
hodnocení

0x

Jsme osada MA. Máme tel. linku tzn.XDSL.Menší provideři jsou pružnější a vstřícnější než velká trojka. Proto bych chtěl abyste se podělili o zkušenosti, třeba i s velkou trojkou. Děkuji.

motak
hodnocení

0x
Ty dráty jsou stejne cetinu/O2. Takže je jedno kdo vam to preproda, servis stejne děla cetin(resp.jeho dodavatele)

hm*
hodnocení

0x

Chvíli jsem přemýšlel, od koho vlastně ten internet mám ... :)

Avonet. Od chvíle, kdy se to podařilo přiměřeně nastavit (podhoubí pevných vedení skutečně obstarává CETIN a to jsou tedy pitomci, jejich neschopnost ovšem prostě obejít nelze), s Avonetem komunikuji jednou ročně stylem faktura-platba, víc netřeba. Nabídku a ceníky mají na webu, při 20 Mbd se do 500 Kč vejdou. Modemy nějaké nabízejí, ale můžeš použít svůj.

Jestli teď platíte pevnou telefonní linku Operátorovi 2, zamyslel bych se nad VOIPem, ať už od Avonetu, nebo od někoho jiného. Číslo lze převést.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]