Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit vyhledávací okénko ve W10

Od: gamapolis® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Mám nový notebook s W10. Na hlavním panelu vlevo, vedle tlačítka Start je okénko " Sem zadej hledaný výraz". Jde tohle okénko nějak odstranit (skrýt), aby tam bylo prázdné místo, resp. aby se mi tam objevovaly náhledy otevřených panelů, které se teď objevují až za tímhle okénkem? Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Pravou myší, klik na spodní lištu - Hledání - Skryté

hodnocení

Už je pryč. Děkuji.

hodnocení

0x

Možná jde, ale nechápu, proč užitečné pole odstraňovat? Napíší "Writer" a spustí Writer. Napíši "Wordpad" a spustí Wordpad, "Malování" a spustí Malování , "Gimp" a...

hodnocení

Já vím, že je užitečné, ale popravdě, zatím ho nepotřebuji. Myslím, že se dá odstranit a zase vrátit- v případě potřeby.

Okénko je zbytečné, protože je potřeba použít myš. Bez okénka stisknu klávesu "start" a píšu taky. A nezavazí to tam.
Správně poradil @juraja

hodnocení

0x

Táži se mikihanse "Bez okénka stisknu klávesu "start" a píšu taky.", ale nevím kam či kde mohu psát?, naběhnou mi dlaždice!

doplněno 04.06.20 16:10:

Díky za doplnění oběma, velmi příjemná vychytávka.*palec2*

Zmáčknu start (vyjedou dlaždice) na klavesnici napíšu třeba "not" (notepad), nebo "m" (malování) atd...

Bez uvozovek

Píšu "nikam", jakmile začnu psát, objeví se vyhledávácí okénko samo. Dřív tam bylo, dnes už není vidět, ale pořád tam je a při psaní se vyhledávání objeví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]