Nejste přihlášen/a.
FB mi po přihlášení na počítači : Nemohu přihlásit , skočí mi tam hláška "Web facebook.com/... vás přesměroval příliš mnohokrát.Zkuste vymazat soubory cookie.
ERR_TOO_MANY_REDIRECTS". Samozřejmě cookie vymažu ale skočí to tam po zadání hesla a nicku znovu. Na soukromém FB mi přihlášení jde. Mohu se přihlásit na jiný účet, ale na účet firmy to prostě nejde. Přihlásit se nemohu na žádném prohlížeči na jakémkoliv počítači. Zatím mi nkdo nedokázal pomoci, tak to zkouším i tady
všichni radí vymaž cookies či zda máš povolené. To už prosím neodpovídejte.
Děkuji
Dobrý den, v prohlížeči povolte všechna cookies a potom je i odstraňujte. Ovšem, zároveň vymažte i mezipaměť prohlížeče. Pokud jde o firemní PC, tak to může blokovat i administrátor sítě (zeptejte se ho). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.