Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mohla bych se zeptat, kde se dají stáhnout zdarma anglické filmy? Něco jako anglické uloz.to. Např. filmy od marvelu nebo star wars jsem téměř nenašla v aj a pokud ano, tak měly nějakých 22 GB. Předem díky za odpověď.
Navádět na torrrenty je porušení pravidel poradny i našeho zákona.
U nás je legální film stáhnout či zkopírovat pro vlastní potřebu, ovšem už ne jeho poskytování dalším. Když stáhne např. z Uložto, je to OK, U torrentů ovšem krom stahování současně i sdílí, tedy poskytuje dál a dochází k porušování zákona.
to gotrekzagary®
To je přímo ukázkový demagogický výklad. Doporučení k použití torrentu přeci nenaplňuje podstatu nabádání k trestnému činu. Vždyť podle vašeho výkladu by porušovaly zákon všechny stránky obsahující návody jak stahovat z torrentů, případně návody jak používat klienty, i všechna příslušná fóra a diskuze.
@blakcak Můžete o tom zkusit přesvědčit zákonodárce, aby tento paragraf ze zákona vypustili, ale mám obavu, že se Vám to nepodaří.
Aniž bych zde citoval konkrétní zákony, vystačím si s obecnou definicí "navádění". Navádění je činnost při které návodce přesvědčuje naváděného k vykonání nějakého činu, ze kterého má obvykle návodce prospěch. Pokud je tento čin trestný, je i ve většině jurisdikcí navádění trestné.
Krom toho tu jsou pravidla poradny, ta jsem nevymyslel, ale všichni rádci souhlasili s tím, že je budou dodržovat.
1) filmy zdarma nikde nejsou...vždycky je to s vidinou mastné pokuty nebo pobytu za mřížemi
2) co se ti nelíbí na 22gb? To je normální velikost filmu v koukatelné kvalitě...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.