Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Messenger, žádosti o zprávy- nedoručené

Od: mmaarrttiinn odpovědí: 5 změna:

Zdravím, často píšu lidem které nemám v prátelích. Normálně pošlu zprávu a svítí tam ta fajfka v bílém jakože odesláno, nikoliv v fajfka v tmavém jakože doručeno. Jak mám daný problém řešit? potřebuji aby dotyčný viděl zprávu co nejdříve. Předem díky :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

6x

Nijak, pokud je to váš první kontakt. Je to nastaveno kvůli soukromí. Člověk, který dostane zprávu od cizího člověka , si ji přečte, ale odesílateli se to nezobrazí. Až když se rozhodne reagovat, je spojení potvrzeno. Často je vidět upozornění u nějakého konkrétního příspěvku na FB: máte sz. Toto upozornění je rychlejší a viditelnější. Zprávy od cizích totiž nejsou hlášeny jako od přátel. M.

hodnocení

0x

No já si myslím, že doručenka se zobrazí v okamžiku kdy si ji adresát přečte... Ale pokud Tě nemá v přátelích, tak si ji taky nemusí přečíst nikdy, protože informace o tom, že má žádost o kontakt se zobrazujedocela nenápadně, pokud vůbec.

Tak oprava... informace o doručení se zobrazí až po odeslání odpovědi (trošku zvláštní), ale takhle je to psáno přímo na FB.

Zcela spravne, kvuli soukromi.

hodnocení

0x
A proč přesně píšete lidem, které nemáte v přátelích? Jste jist, že o ten kontakt stojí? Mně také píše mnoho neznámých lidí a já třeba o ten kontakt zájem nemám, takže tyhle zprávy ani neotevírám a jednou za čas je všechny rovnou smažu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]