Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Edge Chromium vs Chrome

Od: cojelepsi odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
co si myslíte o novém Edge postaveném na Chromiu? je podle vás lepší než Chrome? Zajímá mě váš názor.
Předem děkuji za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mark213
hodnocení

0x
Není lepší, edge naopak zaostává protože z něj při vykrádání opensource kódu Microsoft už na začátku spoustu technologií odstranil. Google Chrome je tedy mnohem lepší volba. Microsoft s Edge přišel jen proto, aby mohl lidem vnucovat nedomrlý vyhledávač Bing, to je jediný smysl tohoto prohlížeče. Pro uživatele v něm žádná přidána hodnota není, spíš naopak.
Vyhledávač jde i v Egde změnit ;)
ahojhello

tak jsem zkusil nový Edge a hodně toho lituju... Nechápu, jak je možný, že položka změnení vyhledávače je zahrabaná hluboko v nastavení*cert*... joa ještě to je ještě ukradená grafika z jiných prohlížečů, jen na to nalepili své logo a název.. to umí každý. Tak že za mě asi Chrome.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]