Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počítač a restart

Od: milena odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Máme notebook s připojením na wifi. Problém je že když zapnu notebook a načte se mi stránka seznam a když přidám stránku jinou tak již nejde načíst. Provedu restart který musím stále provádět a stránka se již načte. Když jsem notebook internet připojil kabelem tak mi to napsalo nejste připojeni na internet. Kde budou chyby jak opravit atd. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

3x

těžko podle popisi říci, zkus restart roteru

blakcak*
hodnocení

0x

Zkuste použít jiný prohlížeč, jestli to nebude lepší. Jaký teď používáte?

hodnocení

0x

Takhle odboku bych začal tím, jestli je chyba v OS (předpokládám Windows) ci není. Nainstaloval bych si živou distribuci linuxu na USB flashku (Slax , Ubuntu, návody dohledatelné na google, youtube) a nastartoval tenhle system. Pokud to neni nějaký hodně starý nebo naopak nový notebook, wifi i kabelové připojení do sítě by mělo jet bez nějakého laborování. Pokuď internet pojede stabilně pak je problém ve Windows a to pak těžko radit. Obnovení do tovarního nastavení by mohlo pomoci (či reinstalace). Ale ztratíte data (filmy, fotky, aplikace...) uložené na notebooku.

Pokud internet nepojede ani v Linuxu, chyba asi bude někde v routeru, na straně poskytovatele, zarušené wifi, konflikt na síti... V tom připadě bych asi zkontaktoval vašho ISP jestli mužou prověřit cestu k vašemu modemu, routeru. Pokud to bude ok, tak je problém mezi vašim notebookem a routerem.

Muj tip je, že je něco špatně ve Windows.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]