Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navigace dobíjení

Od: miros4 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Máme navigaci Garmin kterou dobíjím přes usb z notebooku. Navigaci jsem po několika hodinách odpojil ale nejde vubec spustit. Jak to opravit smazal jsem si program atd? Před tím jsem problemy s dobíjením a spuštěním neměl.Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Z tvojí otázky jsem se dozvěděl, že máš navigaci Garmin.

Takže si vzpomeň cos s navigací dělal a proč jsi to dělal. Jestli jsi něco z navigace smazal, tak doufám že máš vytvořenou zálohu.

hodnocení

1x

Nejde vůbec zpustit? No pokud nenaskočí zhola nic, tak může být v háji baterka..odešla prostě do věčných lovišť.

olinl
hodnocení

1x

Přes nabíječku co byla k navigaci to také nefunguje? Baterie v takových navigacích vydrží i šest let (podle typu), takže pokud ji máš tak šest let starou, může to být baterie. Ta se dá vyměnit.

hodnocení

0x

Pokud vím, tak navigace se dobíjí při provozu přímo v autě. Pokud je starší, baterie už samostatně neudrží napětí. Proto musí být po dobu jízdy připojená do zásuvky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]