Nejste přihlášen/a.
Zdravím, můžete někdo poradit, nedávno jsem si pořídil studiové monitory k pc a od té doby mi občas problikává monitor, na 100% vždy, když bedny vypnu nebo zapnu (jsou to aktivky Kurzweil KS-40A). Mám normálně zapojeno přes prodlužku, kde je navíc jen pc a monitor, zkoušel jsem zapojit bedny do zásuvky u tv a ten samý problém...probliknutí trvá v řádu několika sekund, ale mám strach aby něco neodešlo...Díky za případné rady...
Zkus připojit monitor přes zásuvku s napěťovou ochranou-tipuji ale, že to nepomůže. Další je reklamace a pokud jsou monitory použité, můžou být načaté trafíčka pro podsvicovací trubičky CCFL, špatné či načaté elektrolytické kondenzátory, studený spoj, špatný spoj v konektoru, prostě cokoli..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.