Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blikání monitoru

Od: pivko® odpovědí: 2 změna:

Zdravím, můžete někdo poradit, nedávno jsem si pořídil studiové monitory k pc a od té doby mi občas problikává monitor, na 100% vždy, když bedny vypnu nebo zapnu (jsou to aktivky Kurzweil KS-40A). Mám normálně zapojeno přes prodlužku, kde je navíc jen pc a monitor, zkoušel jsem zapojit bedny do zásuvky u tv a ten samý problém...probliknutí trvá v řádu několika sekund, ale mám strach aby něco neodešlo...Díky za případné rady...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Zkus připojit monitor přes zásuvku s napěťovou ochranou-tipuji ale, že to nepomůže. Další je reklamace a pokud jsou monitory použité, můžou být načaté trafíčka pro podsvicovací trubičky CCFL, špatné či načaté elektrolytické kondenzátory, studený spoj, špatný spoj v konektoru, prostě cokoli..

hodnocení

Tak vyřešeno, vyměnil jsem kabely od monitoru, DVI i napájecí a je po problému, ty jsem měl doma, tak jsem to zkusil než budu dál vymejšlet :D Každopádně ale dík za radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]