Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posunutí řádku excel

Od: galapetr® odpovědí: 11 změna:

ahoj, jak posunu v tabulce Excelu vyplněný řádek výš, nebo níž?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ms*
hodnocení

2x

Označit řádek, pravým tl myši "vyjmout", označit místo kam chci , pr. tl .myši vložit

joudic*
hodnocení

2x
pokud pod nim nic neni apod tak oznacit bunky s hodnotami a nad krajem ramecku se zmeni kurzor na sipky a pak ho mysi chytite a presunete kamkoli chcete

lobo*
hodnocení

2x

Označíš řádek č.3 -> vložíš nový -> řádek č.2 přesuneš na prázdný č.3 a řádek č.7 přesuneš na řádek č.2.

figurek*
hodnocení

0x

Jak posunout vyplněný řádek nahoru : smazat řádek nad vyplněným řádkem. Postup : kliknutím na číslo řádku vybrat řádek NAD vyplněným řádkem, pravé myšítko, delete. Pozor ať si nesmažete data.

Jak posunout vyplněný řádek dolů : přidat nad něj nový řádek. Postup : kliknutím na číslo řádku vybrat řádek, pravé myšítko, insert.

Stejně zafunguje excelácká klasika, vybrat celý řádek, myší uchopit za zvýrazněný rámeček a posunout. Je úplně jedno kam, nahoru nebo dolů, adresy a odkazy se přizpůsobí nové pozici.

Posunutí řádku excel

tomas11*
hodnocení

0x

Tak další možnost na všechny vaše otázky - najdete v nápovědě

Posunutí řádku excel #2
tomas11*

pravý označit na č. řádku-kopírovat- pak vložit - celé se to posune. Jinak office mám tedy česky i tedy s nápovědou , jak je to u těch jiných programů snad poradí s češtinou ten kdo vám je poradil.

hodnocení

to mi ale vymaže ten řádek, kam ho vložím...

potřebuji přesunout řádek výš na již vyplněný řádek - třeba řádek č.7 dát na řádek č.2 a ten č.2 aby se automaticky posunul na řádek č.3

Posunutí řádku excel #3
hodnocení

Ta nápověda není v češtině, prý se dá ta čeština někde stáhnout?

hodnocení

0x

Já to dělám tak, že vložím na správné místo nový, prázdný řádek. Do něj přenesu požadovaný text, Ctrl X a Ctrl V.

hodnocení

tak to dělám ale je to dost složité... ono nejde jednoduše ten řádek posunout tam kam chci?

Určitě se najde někdo, kdo umí udělat poředí řádku. Páč v jiném programu si stoupnu na řádek, pravým tlačítkem mi nabídne možnosti, zvolím pořadí, číslo řádku a hotovo.

Ale to není samotný Excel, ale program s Excelem. Myslím si, že to musí být programováno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]