Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mikrofon se v pc objevuje jako výst.zařízení

Od: losos odpovědí: 5 změna:

Zdravím, mám pro vás celkem záludnou otázku. Koupil jsem si stojanový mikrofon s usb připojením (viz. odkaz dole). Po připojení do pc ho ale v nastavení zvuku najdu pouze jako výstupní zařízení, ne vstupní. Žádné další ovladače ani opětovná istalace nepomohla. Vše v počítači hlásí, že je zařízení v pořádku. Jde nějak změnit zařízení z výstupního na vstupní? Mám ho reklamovat, nebo je to chyba u mě v pc?

czc.cz/...

Mikrofon se v pc objevuje jako výst.zařízení
Mikrofon se v pc objevuje jako výst.zařízení #2
Mikrofon se v pc objevuje jako výst.zařízení #3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ty jsi taky vstup. Já ho na tvých screenech jako vstup nevidím. On ti nefunguje? Mikrofony jsou na kartě Záznam

Mikrofon se v pc objevuje jako výst.zařízení #4

Výstup jsem měl původně na mysli...*zed*

losos
hodnocení

Tak chytrej jsem taky, ale problém je, že tam není. Jediný co zmizí, když ho odpojim je právě ten VÝSTUP 7-USB PnP Sound Device.

Mikrofon se v pc objevuje jako výst.zařízení #5
Mikrofon se v pc objevuje jako výst.zařízení #6

losos
hodnocení

Vyřešeno, pc bralo mikrofon jako zvukové zařízení (stará sluchátka) se stejný názvem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]