Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uložit video z FB do mobilu

Od: denny276® odpovědí: 5 změna:
Dobrý večer, moji milí.
Prosím o radu,jak stáhnout, uložit video z Facebooku do mobilu s androidem bez použití různých dalších aplikací. Není to ani rok,co jsem si stáhla jedno video k sobě do mobilu a vím, že jsem k tomu žádnou další apku rozhodně nepotřebovala. Kde se skrývají ono tajemné stiskátko? Lze to ještě? Děkuji *slunce*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jsou to ty tři tečky vedle sebe vpravo nahoře nad videem.
Hned první volba v nabídce by měla být Uložit video.
Někdy jsou ty tečky nad sebou, jindy vodorovně.
doplněno 26.05.20 22:25: Já ta videa najdu i v galerii.
A nevím o tom, že bych něco speciálně nastavoval.
doplněno 26.05.20 22:28: Tak se omlouvám, takhle se mi ukládají videa z messengeru
hodnocení

Ano ale nyní když to udělám,tak se mi to uloží na fb do uložených, nikoliv do mobilu.
hodnocení

V pohodě;) kdyžtak budu pri nejhorším muset stáhnout nějakou tu appku. Děkuji za snahu :)

ladis*
hodnocení

0x

Je na to nejedna webova aplikace, ktera ti umozni vyextrahovat videosoubor. Oficialne to ani FB, ani Youtube pochopitelne nepodporuje.

elpro
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @milancukrar z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]