Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych se prosím zeptat ohledně notebooku. Zvažujeme koupi nového notebooku, který by nám sloužil i ke kancelářské práci ale nic složitého. Počítač máme stolní, ale máme tam již vše zastaralé (velký stařeček), a v dnešní době by se šikl notebook i kvůli mobilitě. Budeme tam potřebovat především nějakého Clienta na emaily, klasika excel, word, pdf, fotky, a hlavně aby se nějak dalo připojit k tiskárně (co jsem se dívala tak v dnešní době jsou již tiskárny nějak bezdrátové?) a jinak samozřejmě klasické uživatelské věci, které jsou asi samozřejmostí. Cenovou relaci bychom si představovali tak do 15000,- nepotřebujeme fakt nic moc extra, co jsem se dívala na internet či v prodejnách, tak by se dal sehnat takový notebook "lepší" asi už i do 10000,-? Jenže kvůli tomu se právě chci zeptat tady, nějakým těm parametrům moc nerozumím, a chtěla bych radu co na naše potřeby v notebooku je potřeba a co je například zbytečné abychom si za to zbytečně nepřipláceli? Chtěli bychom kvalitnější notebook, aby něco vydržel, zase ne nic moc drahého, protože to nebudeme používat 24h denně. Mě osobně se líbí značka Asus nebo Lenovo (spíše Lenovo), dříve co jsem slyšela že byl ještě dobrý Acer nebo Dell, ale vůbec nevím, kam se to v dnešní době pohnulo. Předem moc děkuji za rady a tipy!
Pro běžnou kancelářskou práci je důležité, aby klávesnice měla numerickou část, aby stroj měl moderní vstupy a výstupy, co nejdelší výdrž na baterii a dobrý servis.
Tady jsem nastavi/...
Vešlo se do nich 5 strojů, myslím, že se žádným z nich neuděláte chybu. Za sebe doporučím Dell nebo HP, mají výborný servis a Dell dává dokonce náhradní stroj.
S tou numerickou klávesnicí souhlas. Kolega má bez a je z toho na nervy, hlavně, když potřebuje počítat jako s kalkulačkou.. Akorát, že jeden stroj v tvém odkazu ji nemá. Jinak s výběrem OK.
Já bych se bez num. klávesnice také těžko obešel, zvyk je zvyk To myslíte ten Dell Vostro 15? Asi vás asi zmátly ty fotky, mne ze začátku také. Ale ve specifikaci už num. klávesnice je uvedená a na dalších fotkách v popisu je num klávesnice taky vidět, takže v těch fotkách u titulku asi mají trochu hokej. V diskuzi pod nabídkou je i přímo dotaz na num klávesnici a místní geek tam odkazuje na stránky Dellu, kde je specifikace snad bez chyby.
Do filtrování na CZC jsem přímo zadal jako parametr num klávesnici.
No, tak jsem doufal, že mým parametrům bude odpovídat více kousků v této cenové kategorii.
Tento se mi do těch 15 tisíc jeví asi nejlíp. Má sice "omezený"Windows 10 v edici "S", ale ten jde ukončit dle návodu a přepnout na plnohodnotný systém Windows 10.
Ještě mám 2 otázky a to zda je lepší objednat z internetu a nebo raději někdě v kamenném obchodě? nebo je to už v dnešní době jedno? A ještě jsem se chtěla zeptat ohledně té bezdrátové tiskárny zda máte nějakou třeba vyzkoušenou? Předem díky
Ideál třeba T.S. Bohemia. Reklamace bezproblémové a vstřícné.
Jinak je to jedno. Asi bych se vyhnul mall a alza. Ale to je na každém.
Online doporučuji ten odkaz na Pekro Brno. Mají kladné recenze a sám tam kupuji a o všem informují a ujišťují.
Ideální postup obecně je najít zboží na heureka.cz podle recenzí obchodů si vybrat eshop, který má mnoho pozitivních recenzí a současně co nejnižší cenovku a objednat. Bez dalších předsudků a bez zbytečné preference jakéhokoliv kokrétního eshopu. Tak se vždy dostanete na nejlepší poměr ceny a spolehlivosti dodavatele.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.