Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tovární nastavení - nechci o něco přijít

Od: houbicka* odpovědí: 5 změna:
Zdravím všichni, moje sestra má dostat notebook po mně. Poprosila mě, zda bych jí počítač dal do továrního nastavení. Když jsme se ale bavili dál, řekla mi, že by byla ráda, kdyby měla jednu hru, co na tom notebooku mám (i s mými herními daty). Šlo by nějak udělat to, abych o tu aplikaci (hru) nepřišel? Dala by se někam "zálohovat"? Doufám, že mi rozumíte. Budu moc rád za odpověď!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

0x

bacha na tovární nastavení. Notbuk se nastaví do stavu, v jakém vyšel někde z továrny. Všechno co do něj doplnili místní dealeři může být pryč, například čeština v aplikacích. Já bych ti radil odinstalovat pouze tvoje utilitky, smazat tvoje osobní data, notbuk vyčistit od balastu a zbytek nechat tak.

houbicka*
hodnocení

Ale to se vše dá nastavit.
To radši ten čistý systém, než s bordelem od výrobce :)

hodnocení

0x

Herní data a nastavení jsou ve složce nebo složkách příslušné hry. Tu stačí přetáhnout na flešku mimo počítač, PC dát do továrního nastavení, pak nainstalovat hru a složku dát zpět. Nově nainstalovaná hra si složku s daty někam vytvoří, tak ta data z flešky dát tam.

Myslím ale, že by to šlo i zazálohovat na Steamu, ale to nevím jistě.

Jinak všechno ostatní se továrním nastavením samozřejmě vymaže.

houbicka*
hodnocení

Děkuji za pomoc!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]