Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uložení v prohlížeči edge

Od: jarojetu® odpovědí: 7 změna:

Měla jsem ve starém PC prohlížeč opera,, nebyl žádný problém, měl dlaždice rychlý přístup. kde jsem si uložila co potřebovala, nyní v novém PV mám prohlížeč Edge, je mnohem rychlejší, ale nemou zaboha najít, kam uložit moje Weby co se mi líbí, abych nemusel příště opět znovu vypisovat,, má edge nějaký rzchlý přístup,

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mark132
hodnocení

2x

Doporučuji spíš nainstalovat tam znovu prohlížeč opera. To že se vám zdá Edge rychlejší je jenom proto že nejspíš máte i nový rychlejší počítač takže na něm bude rychlá i ta Opera. Edge obecně nedoporučuji používat je to jen vkradený Chromium projekt s velmi nekvalitním bing vyhledávačem :) Proti tomu je Opera či Chrome stále mnohem lepší možnost.

U Edge bych rozhodně nečekal žádné funkční vymoženosti. Protože z prohlížečů Firefox, Chrome, Opera a Edge je právě Edge jednoznačně ten nejhůře vybavený. Ostatně tomu nasvědčuje i fakt, že jej vyvíjí stejná firma která stojí za vůbec nejhorším prohlížečem všech dob Internet Explorer :) Druhou šanci to zvorat už bych jim raději nedával.

No, ona je Opera postavená taky na Chromiu, ale jinak souhlasím. I když na slabším (slabém) notebooku musím říct, že je Edge mnohem svižnější než Opera. A výchozí vyhledávač se dá změnit. Opera to zase ale vyvažuje funkcemi :)
hodnocení

stále uvažuji přejít z toho edge na operu, hlavně se mi líbí doplňky, třeba rychlý přístup /dlaždice/ kde si dám uložit oblíbený Web atd. moje otázka, zda když nyní odinstaluji Edge, jestli mi nevezme nějaké soubory ssebou, co mám v počítači, a jestli mi to nezpůsobí zmatek v PC jak bezpečně odinstalovat a dát Operu? děkuji.

Edge tam klidně nechte, používat to nemusíte. A jinak přechod na Operu určitě doporučuju :)

hodnocení

0x

Klasická lišta záložek,jen v nastavení povolit zobrazení lišty záložek- support.microsoft.com/...

hodnocení

3no to je právě ono, co je lepší v opeře, jsou tam rychlé přístupy takové dlaždice, a tady je jenom malinká lišta nahoře, a moc se tam toho nevejde, jestli to chápu dobře tak se to vrství vedle sebe. mám to zapnuté.

Zkuste si Edge aktualizovat na poslední verzi support.microsoft.com/... . Tady už rychlý přístup je takový, jak jej chcete. Taky jsem náhodou narazil na tuto aktualizaci a docela mě překvapilo, jak rychle chodil. Ale zatím zůstávám na Chrome ( Opera, Firefox - tím už jsem si prošel :)).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]