Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Někdy nejde při přeposílání začernit

Od: janmega odpovědí: 6 změna:

Ahoj.

Už 14 dní někdy nejde při přeposílání zpávy hlavně na Seznam začernit a vymazat adresy, je to šedivé, zmodrá to za čas a teprve potom lze vymazat.

Díky za radu. Honza.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jak nejde? Normálně to vyberu, zvýrazní se to - v mém případě zmodrá, dám delete a je to pryč...

Někdy nejde při přeposílání začernit

janmga
hodnocení

Asi to nikdo nepochopil !

Nejde to zamodřit, je to šedivé a po pár minutách to teprve zmodrá a potom lze tepve vymazat .

Taky mi to za 10 let neudělalo. Nyní při každém druhém pokusu.

Čau.

Jak nepochopil? Prostě s tím nemám problém. Funguje, jak má. Zkoušels přístup z jiného zařízení, přes jiný prohlížeč, případě smazání dočasných souborů?

@Amper e, to že to Tobě funguje neznamená, že to nutně musí fungovat všem.

Zvlášť, když to v tomto případě vypadá na kur*vsky zpomalený systém/prohlížeč.

Takže ne, že to vůbec nejde, jen to strašně dlouho trvá.

Příčin může být spousty. Např. jen moc otevřených panelů v prohlížeči. Taky proces svchost.exe rád vytěžuje systém na maximum a pak nezbývá oper. paměť na nic jiného.

Takhle na dálku se mi těžko radí. Já bych zapnul Správce úloh (pravým myšítkem klik dole na hlavní panel a vybrat Správce úloh) a podíval se jestli není při tom problému vytížení paměti a procesoru na max. A který proces to způsobuje.

Jinak použít CCleaner (v základním nastavení) není podle mě na škodu.

@pepr: To je mi jasné. ALe co s takovým dotazem, když se tazatel není schopen vymáčknout a pak ještě rádce obviňuje z nedostatku IQ. Proto dostal odpověď, jakou dostal a taky doplnění jako druhou šanci. Víckrát na zamčené dveře klepat nebudu. Asi není nikdo doma :-D

Krom toho se nemohu zbavit dojmu, že moje odpověď tu nebyla samotná, čemuž nasvědčuje i slovo "nikdo" v tazatelově povzdechu.

honza1111*
27.05.20 08:12
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]