Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Už 14 dní někdy nejde při přeposílání zpávy hlavně na Seznam začernit a vymazat adresy, je to šedivé, zmodrá to za čas a teprve potom lze vymazat.
Díky za radu. Honza.
Asi to nikdo nepochopil !
Nejde to zamodřit, je to šedivé a po pár minutách to teprve zmodrá a potom lze tepve vymazat .
Taky mi to za 10 let neudělalo. Nyní při každém druhém pokusu.
Čau.
Jak nepochopil? Prostě s tím nemám problém. Funguje, jak má. Zkoušels přístup z jiného zařízení, přes jiný prohlížeč, případě smazání dočasných souborů?
@Amper e, to že to Tobě funguje neznamená, že to nutně musí fungovat všem.
Zvlášť, když to v tomto případě vypadá na kur*vsky zpomalený systém/prohlížeč.
Takže ne, že to vůbec nejde, jen to strašně dlouho trvá.
Příčin může být spousty. Např. jen moc otevřených panelů v prohlížeči. Taky proces svchost.exe rád vytěžuje systém na maximum a pak nezbývá oper. paměť na nic jiného.
Takhle na dálku se mi těžko radí. Já bych zapnul Správce úloh (pravým myšítkem klik dole na hlavní panel a vybrat Správce úloh) a podíval se jestli není při tom problému vytížení paměti a procesoru na max. A který proces to způsobuje.
Jinak použít CCleaner (v základním nastavení) není podle mě na škodu.
@pepr: To je mi jasné. ALe co s takovým dotazem, když se tazatel není schopen vymáčknout a pak ještě rádce obviňuje z nedostatku IQ. Proto dostal odpověď, jakou dostal a taky doplnění jako druhou šanci. Víckrát na zamčené dveře klepat nebudu. Asi není nikdo doma
Krom toho se nemohu zbavit dojmu, že moje odpověď tu nebyla samotná, čemuž nasvědčuje i slovo "nikdo" v tazatelově povzdechu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.