Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Mám sluchátka herní na připojení usb velikosti do notebooku. Telefon kde poslouchám rádio má pouze jack 3,5mm na připojení na sluchátka. Existuje redukce z usb na jack 3.5mm abych připojil sluchátka do telefonu případně přesné označení? Děkuji.
Na mém telefonu fungují USB herní bezdrátová sluchátka Asus RoG Strix přes OTG microUSB redukční kabel (telefon musí podporovat OTG). Není to sice přes jack, jak píšete, ale funguje to.
Mám přesně tento kabel: usb-kabely.heureka.cz/...
Příklade, to je redukce pro to autorádio co to HW umí. Jack standard nikdy nejde drát na drát spojit s USB!
Byla to otázka, nikoliv tvrzení. Pravda je, že to autorádio bude IN, mobil je OUT. A s tím tvrzením, že neexistuje bych posečkal. Již jednou se pěkně všeználci spálili u LG a H265
Já ti neodporuji. Jen vím, že Číňani dělají konverzi ze všeho na všechno. Příkladem je TV a HDMI či VGA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.