Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeplněná emailová schránka

Od: glomba® odpovědí: 5 změna:
Pozor, máte přeplněnou schránku. Smažte si některé zprávy.Smazala jsem už zprávy doručené i odeslané za dva roky a stále mi tam ta hláška visí. Jak se jí mohu zbavit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Zkusit vysypat i Koš
hodnocení

Ten jsem vysypala úplně nejdříve.

hodnocení

1x

Vysypat koš (koš v emailu, ne naploše počítače) nejen před, ale i po výmazu nepotřebných mejlů.

Nejvíce místa zabírají různé obrázkové a videové pitominky. A pozor na složku odeslané pošty - tam se ukládá každý odeslaný email a u některých emailových systémů včetně příloh. Poslat zábavné video deseti kamarádkám tak z kapacity schránky řádně ukousne.

hodnocení

0x

Uložte si důležité přílohy a smažte většinu obsahu schránky.

kingpin
hodnocení

0x

Pokud máš vymazáno., vysypaný koš a stále vidíš hlášku s problémem místa ve schránce, potom je samozřejmě nutné kontaktovat poskytovatele schránky. My ji neprovozujeme, neprogramujeme, poradit ti více proto nemůžeme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]