Nejste přihlášen/a.
Zdravím a prosím o pomoc.Asi po 5, minutách mi zhasl noťas.Pouze dole svítila zelená a vedle blikala červená.Je bez baterie,jen zapnutý v síťi.Musela jsem násilně vypnout a zapnout už nejde.Je to Asus PRO 66I.Dekuji
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
ben®
2x
Dobrý den, při jaké činnosti NTB zkolaboval (co jste právě dělala)? Při pokusu o zapnutí se nic neděje (neběží ventilátor, nehučí HDD, nesvítí žádná LEDka)? Odpojit kabel ze zásuvky a opět ho tam po chvilce zasunout jste zkoušela? Tlačítko spuštění držíte dostatečně dlouho? Zdravím!
eviik*
Dobrý den,dnes když jsem ho zapnula,tak dole opět svítí ta červená kontrolka,ale už nebliká.Jinak se nic neděje.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]