Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy při spouštění internetu

Od: hatlamatla odpovědí: 4 změna:

Ahoj, všechny zdravím. Už několik měsíců, možná tak rok mě při spouštění trápí jedna věc. Obracím se až teď protože to není jen chvilkové, ale vystupňovalo se to při každém otevření internetu. Poměrně často se mi stane, že se mi sekne net, normálně ho vypnu přes správce uloh, někdy to trvá delěí dobu než se uzavře, ale zásadní problém je ten. Když spustím internet načtou se stránky použité z minula i kdybych jich měl otevřených 10. A málokdy stačím něc zavřít a vrátit se na domovskou stránku aniž by se opět nesekly. klika, že teď sem to stihnul, ale odpověď si pravděpodobně přečtu zase na mobilu. Kde muže být chyba v nastavení. Ani na podruhé nepomohlo nainstalování nového internetu. Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

1. stáhni si CCleaner (např. slunecnice.cz/... ), nainstaluj, spusť a vpravo dole zmáčkni Spustit Cleaner (defaultní nastavení nic nepoškodí, ale promaže dočasná úložiště apod.)...

2. při ukončování prohlížeče nejdříve zavři všechna okna...

3. jaký máš antivir?

doplněno 04.11.12 12:49:

4. Když se to zase "sekne", spusť si Správce úloh a koukni, které Procesy aktuálně nejvíce zatěžují procesor - je možné, že se browser ´nesekne´, ale je ´zaměstnán´... ;)

5. kromě toho CCleaneru si stáhni ještě SuperAntiSpyWare (např: slunecnice.cz/... ) a projeď si systém na add-ware,při browsdání po takových webech jako FB, YT apod. se toho namane dost a dost...

hatlamatla
hodnocení

Mám avast, snažím se, vždy všechny okna zavřít, ale problém je, že internet se často sekne dejme tomu když spouštím video na youtube, otevírám zprávu na FB nebo spouštím nějaký odkaz v emailu, přes který se má načíst nová stránka. Ale seká se to i například při konverzaci po FB dejme tomu, že si píšu 10-15minut s některým uživatelem a najednou se to sekne a nejde nic s tím udělat, proto ani kolikrat nemám šanci uzavřít všechna okna

luke237
hodnocení

0x
Jaky prohlizec pouzivas? Jake Windows?
hatlamatla
hodnocení

prohlížečem to nebude, dělá mi to explorer i google chrome. XP verze 2002

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]