Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepamatuji si heslo pošty

Od: toxyz® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, Při instalaci připojení mi poskytovatel sítě nabídl a realizoval poštovní připojení Thunderbird. Protože jsem s ním byl spokojený, rozšířil jsem si Thunderbird o další moji adresu. Vše fungovalo, ale až před nějakým časem se mi na stránce pošty od Thunderbirdu objevuje žádost o heslo, aby pošta mohla být spuštěna. Já si toto heslo nepamatuji. Lze se tedy k tomuto mému heslu nějak dostat nebo lze tuto moji poštovní adresu nějak otevřít?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, Thunderbird / Úpravy / Předvolby / Zabezpečení / Hesla / Zobrazit hesla / Zobrazit hesla / Ano. Zdravím!

hodnocení

0x

Thunderbird pouze přistupuje k nějakému emailovému serveru. Ten z nějakého důvodu zřejmě chce nějakou obnovu hesla. Musíš se přihlásit na set server přímo přes web a zjistit o co jde, případně kontaktovat technickou podporu.

00
hodnocení

0x

Resetovat si heslo u svého poskytovatele emailu - tedy pokud máte např.: mail @seznam.cz, tak jdete na seznam a tam si zvolíte, že chcete resetovat heslo. U každého poskytovatele tato možnost je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]