Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, Při instalaci připojení mi poskytovatel sítě nabídl a realizoval poštovní připojení Thunderbird. Protože jsem s ním byl spokojený, rozšířil jsem si Thunderbird o další moji adresu. Vše fungovalo, ale až před nějakým časem se mi na stránce pošty od Thunderbirdu objevuje žádost o heslo, aby pošta mohla být spuštěna. Já si toto heslo nepamatuji. Lze se tedy k tomuto mému heslu nějak dostat nebo lze tuto moji poštovní adresu nějak otevřít?
Dobrý den, Thunderbird / Úpravy / Předvolby / Zabezpečení / Hesla / Zobrazit hesla / Zobrazit hesla / Ano. Zdravím!
Resetovat si heslo u svého poskytovatele emailu - tedy pokud máte např.: mail @seznam.cz, tak jdete na seznam a tam si zvolíte, že chcete resetovat heslo. U každého poskytovatele tato možnost je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.