Nejste přihlášen/a.
Ahoj, prosím jakým jednoduchým( nejsem žadný expert softwarový) programen dosahnu aby se mi jako na obrázku zobrazovali ty žluté udaje - přesně ty, jen čísla jiné. Mám program Evga Precsion X1 ale tohle se mi nepodařilo.Děkuji
Teď se to musí ještě nastavit. Postup dle obrázků.
1) - Otevřete nastavení
2) - V záložce monitoring si vyberete, co chcete zobrazovat - u těch věcí musí být zatrhlá fajfka a musíte dát Show in On-screen display
3) - Uložíte změny - stiskem Použít a pak OK
4) - Ve vyhledávání si najdete RivaTuner, otevřete
Více obrázků nemůžu vložit, dám další přispěvek.
Máte otevřený RivaTuner, vidíte okno viz obrázek.
Žlutě označené - pokud chcete RivaTuner spustit vždy když zapnete PC (jinak akorát před hraním musíte zapnout manuálně, aby se ukazoval OnScreen Display)
Zeleně označené - Musí být zapnuté
Červeně označené - Musí být zapnuté, jinak ukazuje jen FPS
Když chcete zobrazovat OnScreen Display, musí být spuštěný Afterburner i RivaTuner! (můžou být minimalizované)
Když programy běží a jsou minimalizované, zobrazí se v pravém dolním rohu obrazovky (viz snímek)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.