Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakým programem zobrazit

Od: fm odpovědí: 10 změna:

Ahoj, prosím jakým jednoduchým( nejsem žadný expert softwarový) programen dosahnu aby se mi jako na obrázku zobrazovali ty žluté udaje - přesně ty, jen čísla jiné. Mám program Evga Precsion X1 ale tohle se mi nepodařilo.Děkuji

Jakým programem zobrazit

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

destik*
hodnocení

2x

Teď se to musí ještě nastavit. Postup dle obrázků.

1) - Otevřete nastavení

2) - V záložce monitoring si vyberete, co chcete zobrazovat - u těch věcí musí být zatrhlá fajfka a musíte dát Show in On-screen display

3) - Uložíte změny - stiskem Použít a pak OK

4) - Ve vyhledávání si najdete RivaTuner, otevřete

Více obrázků nemůžu vložit, dám další přispěvek.

Jakým programem zobrazit #2
Jakým programem zobrazit #3
Jakým programem zobrazit #4
fm
hodnocení

už jsem to nejak dostal ty hodnoty ale ani za nic nemohu přijit n ato jak zobrazovat čisla jeko je pruměrné , minimalní a maximalní FPS i když to mám zakliklé viz obrazek ale ve hře to není

Tak jak to dostat na obrazovku?

Jakým programem zobrazit #5

destik*
hodnocení

2x

Máte otevřený RivaTuner, vidíte okno viz obrázek.

Žlutě označené - pokud chcete RivaTuner spustit vždy když zapnete PC (jinak akorát před hraním musíte zapnout manuálně, aby se ukazoval OnScreen Display)

Zeleně označené - Musí být zapnuté

Červeně označené - Musí být zapnuté, jinak ukazuje jen FPS

Když chcete zobrazovat OnScreen Display, musí být spuštěný Afterburner i RivaTuner! (můžou být minimalizované)

Když programy běží a jsou minimalizované, zobrazí se v pravém dolním rohu obrazovky (viz snímek)

Jakým programem zobrazit #6
Jakým programem zobrazit #7

roien*
hodnocení

0x

Ahoj, používám MSI Afterburner v kombinaci s HWiNFO. Říká se tomu OSD (On Screen Display) statistiky.

destik*
hodnocení

0x

Taky používám MSI Afterburner, stáhněte si ho a rád poradím, jak ho nastavit. :)

V tomto programu si můžete zvolit, které údaje chcete zobrazit.

fm
hodnocení

tak jsem to stahl tem MSI afterburner s tím se naistaloval i nějaký river program a v doom se ani za nic nic neukazuje ... tak nevím j...

destik*
hodnocení

0x

Ještě jsem zapomněl - musí být zaškrtnuté tyto políčka - první znamená, že se Afterburner spustí při zapnutí PC, druhý znamení, že se spustí minimalizovaný.

Ještě jednou pášu, že pro chod OnScreen Displaye musí oba programy běžet na pozadí.

Tak hodně štěstí :)

fm
hodnocení

tak bohužel se mi to nedaří, když tam zaškrtnu cokoli tam mám tak semi tam jen u dvou položek zobrazí to onscren dispal jak je to ve sloupečku properties viz obrzaek. měla by to byt banalita ale pro mě neřešiteln věc...

Jakým programem zobrazit #8

fm
hodnocení

ve hře doom ethernal zas vubec nic se neukazuje žadné čísla jako by afteburn byl vyplej ---Proč? v jedné hře se to zobrazuje a vdruhé ne? jen to občss problikne v menu ae pri hře to není vidět

destik*
hodnocení

0x

Možná zkusit nastavit v RivaTuneru Application detection level na HIGH...

Zkoušel jsem zobrazit Max a Min FPS a taky mi to nejde... Tak nevím čím by to mohlo být...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]