Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám "chytrý mobil " pro seniory S5520 Senior a chtěl bych si přetáhnout fotky z mobilu do počítače. Nedaří se mi to, i když to provádím podle uvedeného návodu. Poraďte, je tam nějaký fígl? Fotografovat a ukládat fotky do počítače by mělo být jednoduché.
Připojíte mobilní telefon k počítači a na mobilu se otevře dialog o připojení USB úložiště, které zapnete, objeví se UBS úložiště zapnuto. Pak můžete v průzkumníku v počítači najít váš mobilní telefon jako disk E: nebo F: nebo jiný, prostě váš mobilní telefon a zíráte na spoustu složek.
Najdete složku DCIM (Digital Camera IMages - obrázky z digitální kamery) a tam kliknete na Camera a měly by se vám v počítači objevit jednotlivé soubory, fotografie. Ty, které chcete překopírovat si označíte, kliknete na Copy, a pak si nakopírované soubory uložíte Paste do složky počítače tak, kam potřebujete, například Fotografie.
Ty s těch problémů nevyjdeš. Lituji tě. Byla to otázka, nikoliv tvrzení
A jen tak mimochodem. Exportovat data na flešku bez OTG nejde.
Huawei Y6 mi taky po připojení k PC neotevře knihovnu; dělám to tak, že po připojení tlf k WiFi najdu vše v Google fotky a odtamtud to v pc stáhnu kamkoliv.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.