Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se přihlásit ke Kaspersky?

Od: ribanna® odpovědí: 2 změna:

Možná je otázka příliš jednoduchá,ale přesto-mám v PC Windows 10 placenou verzi antiviru Kaspersky.Pokud PC přeinstaluji,budu se muset znovu přihlašovat,t.j.zadat kontaktní mejl a heslo.Jenže žádné heslo jsem nikde nedávala,mám pouze licenční klíč.Je tím myšleno to heslo?Nerada bych pak řešila problém s přihlášením.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Řekl bych, že tím jsou míněny přihlašovací údaje k účtu na webu My Kasperski .

Pokud jste si ho někdy vytvořila, musela jste nutně zadat i nějaké heslo. A když účet nepoužíváte, mohla jste na to zapomenout. V došlých mailech byste i tak měla mít potvrzení o registraci a aktivační e-mail.

Heslem lze také chránit některá nastavení a funkce antiviru Kasperski, to ovšem není povinné a nemusí být vůbec nastaveno

jabraka*
hodnocení

0x

Soubory antivirového programu se nainstalují do systému.Je k tomu potřebný instalátor antiviru.

JB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]