Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s klávesnicí

Od: florex odpovědí: 9 změna:
Mám novou klávesnici, konkrétně Connect it battle rnbw edition CI-1129, a však když jsem si chtěl zahrát osu, zjistil jsem že klávesy po opětovaném mačkání se jakoby "vypínají". Zkoušel jsem něco napsat a po opakovaném mačkání ta klávesnice začne na chvíli ty písmena ignorovat, asi na 1,5 sekundy. Nevíte co s tím?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Předpokládám, že máte klávesnici s vyměnitelnými klávesami a jsou u nich i kleštičky.

Zkuste těmi kleštičkami příslušnou klávesu vyjmout... pravděpodobně zjistíte, že se bílé pryžové kolečko posunulo a špatně detekuje stisk.

Mám stejnou, nebo velmi podobnou klávesnici a najednou se mi stalo, že některé klávesy přestaly reagovat, nebo reagovaly se zpožděním, apod. Zjistil jsem, že ona "kolečka" nejsou pod tlačítky napevno a když zvednu klávesnici na nožičky, postupně sklouznou dolů a tlačítka přestanou reagovat... typicky se mi to stávalo u W.

joudic*

jenze on ma problem jak s usb klavesnici tak i s vestavnou, cili problem je nekde v systemu

Nemá problémy s vestavěnou... on ji k tomu notebooku jen připojil, aby vyloučil problém s PC, ale zkouší pořád tu stejnou... tedy tak to chápu já.

florex
hodnocení

Kleštičky jsem v balení nikde neviděl ale náhradní tlačítka tam byly, ale to s těmi kolečky by mě nenapadlo a však zní to logicky takže snad to bude ono.

Nu on je to takový červený plastový bazmek, který vypadá jako dvě spojená U nad sebou. ;)

olinl
hodnocení

0x

Pro začátek vyzkoušej klávesnici i na jiném PC či notebooku.

florex
hodnocení

Na notebooku to také blbne.

joudic*
hodnocení

0x
nechte jste si zapl pri hrani nejaky ten assist help, drzte dlouho shift az se to otevre nebo to budete muset najit nekde v control panel a vypnete to a zruste ten shortcut na shiftu

florex
hodnocení

Projel jsem snad všechno, funkci filtrování kláves, funkci jedním prstem ale stále nic, zkoušel jsem ještě nastavit rychlost opakování ale ta to taky nezlepšila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]